Oglašavanje  &

Marketing

Facebook je puno više od društvene mreže

Izrada web stranica i Web Dizajn

Facebook

Kako profitirati koristeći Facebook

Bez obzira jeste li velika korporacija ili mali lokalni biznis, Facebook je moćan marketinški alat – odličan je za informiranje kupaca, razvoj identiteta robne marke ili poslovanja te proširenje vašeg dosega.

Sama pomisao kako Facebook koristi preko 1.5 milijardi ljudi svaki dan je nevjerojatna!

Mogućnosti

Što sve može  Facebook?

Ovo su primjeri što se sve može postići preko Facebook-a. Nemojte zaboraviti kako Facebook uistinu ima moć izdignuti svako poslovanje na veću poziciju, povećati broj klijenata, učiniti poslovanje uspješnijim …

Web Dizajn | Izrada Web Stranica
Iskorištavanje maksimuma vaše poslovne Facebook stranice

Facebook stranica odličan je marketinški alat za tvrtke. Te stranice omogućavaju tvrtkama da se identificiraju - ne samo kroz popis ponuda i usluga proizvoda, već i dijeljenjem veza, slika i postova na prilagodljivoj stranici kako bi se dobio bolji osjećaj osobnosti i karaktera tvrtke.

Web Dizajn | Izrada Web Stranica
Oglašavanje na Facebooku: Klasični oglasi

Facebook nudi vlastiti oblik oglašavanja s Facebook oglasima, koji se pojavljuju u bočnim stupcima Facebook stranice. Ti se klasični oglasi konkretnije nazivaju Marketplace Ads. Uključuju naslov sa kopijom, slikom i poveznicom za klik do Facebook stranice, Facebook aplikacije ili vanjske web stranice.

Web Dizajn | Izrada Web Stranica
Facebook Contests

Pokretanje Facebook natjecanja, nagradnih igra ili promocija još je jedna Facebook marketinška taktika koja može povećati posjetitelje i svijest o robnoj marki. Prilikom provođenja Facebook natječaja, imajte na umu da se nagradne igre ne mogu organizirati putem samog Facebooka (što znači da ne možete tražiti lajkove kao unose, navesti ljude da pišu odgovore u komentarima itd.) Tvrtke moraju koristiti aplikaciju treće strane za kreiranje njihovog Facebook natječaja, a zatim usmjerite korisnike na aplikaciju sa njihove Facebook stranice.

Web Dizajn | Izrada Web Stranica
Facebook promoviranje postova

Objavljeni postovi na Facebooku omogućavaju vlasnicima Facebook stranica da plaćaju fiksnu stopu kako bi njihovi pojedinačni Facebook postovi dosegli određeni broj korisnika, povećavajući doseg pojavljivanja određenog posta. Neke su se firme pitale - zašto moram platiti kako bih osigurao / la da moj post vide korisnici koji su moji posjetitelji? Ako se korisniku svidjela moja stranica, uvijek bi trebao vidjeti moje postove na njihovim feedovima vijesti, zar ne? Odgovor na ovo pitanje je ne, jer pretpostavlja se kako korisnici svaki budni trenutak svog života provode na Facebook stranici News. Zbog zdravlja i sigurnosti vaših Facebook obožavatelja, nadamo se da to nije istina!

Izrada web stranica i Web Dizajn

Vaš put do uspjeha

Naša strategija  vaš uspjeh
Možemo pomoći vašem brendu ili poslovanju koristeći naše Facebook strategije!

 

Facebook je kvalitetan i moćan marketinški alat ali da bi se mogao izvući maksimum potrebno je znanje i iskustvo!

ServiS

Profesionalno oglašavanje na Facebook stranicama

Izrađujemo video reklame koje su izrađene specijalno za Facebook koji koristi video vertikalu 9:16. Video reklama mora imati određene vrijednosti kako bi bila konkurentna i dobro prikazana!

Social media graphics ili grafika za društvene mreže je posebna vrsta izrade slika u ovom slučaju za Facebook. Sve slike moraju poštivati strukturu koju koristi pojedina mreža!

Svaki video koji ćemo izraditi biti će ugodan za oko te će biti primamljiv za sve vaše posjetitelje! Svaki video može i sadržavati određene funkcije kao što je direktan link prema vašoj web stranici!

Sve slike biti će privlačne sa porukom koju želite proslijediti vašim posjetiteljima. Slike mogu sadržavati i linkove, CTA(“call to action” ili prijevedeno “poziv na akciju”) …

Nemojte čekati

Facebook  Ads

Vjerujte svi vaši konkurenti odavno su prisutni na Facebook-u, budite prisutni i vi!