Kako profitirati koristeći Facebook

Bez obzira jeste li velika korporacija ili mali lokalni biznis, Facebook je moćan marketinški alat – odličan je za informiranje kupaca, razvoj identiteta robne marke ili poslovanja te proširenje vašeg dosega.
Sama pomisao kako Facebook koristi preko 1.5 milijardi ljudi svaki dan je nevjerojatna!
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Što sve može Facebook?

Ovo su primjeri što se sve može postići preko Facebook-a. Nemojte zaboraviti kako Facebook uistinu ima moć izdignuti svako poslovanje na veću poziciju, povećati broj klijenata, učiniti poslovanje uspješnijim …
Web Dizajn Net - izrada web stranica

POSLOVNE FACEBOOK STRANICE

Facebook stranica odličan je marketinški alat za tvrtke. Te stranice omogućavaju tvrtkama da se identificiraju - ne samo kroz popis ponuda i usluga proizvoda, već i dijeljenjem veza, slika i postova na prilagodljivoj stranici kako bi se dobio bolji osjećaj osobnosti i karaktera tvrtke.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

OGLAŠAVANJE NA FACEBOOKU: KLASIČNI OGLASI

Facebook nudi vlastiti oblik oglašavanja s Facebook oglasima, koji se pojavljuju u bočnim stupcima Facebook stranice. Ti se klasični oglasi konkretnije nazivaju Marketplace Ads. Uključuju naslov sa kopijom, slikom i poveznicom za klik do Facebook stranice, Facebook aplikacije ili vanjske web stranice.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

FACEBOOK CONTESTS

Pokretanje Facebook natjecanja, nagradnih igra ili promocija još je jedna Facebook marketinška taktika koja može povećati posjetitelje i svijest o robnoj marki. Prilikom provođenja Facebook natječaja, imajte na umu da se nagradne igre ne mogu organizirati putem samog Facebooka (što znači da ne možete tražiti lajkove kao unose, navesti ljude da pišu odgovore u komentarima itd.) Tvrtke moraju koristiti aplikaciju treće strane za kreiranje njihovog Facebook natječaja, a zatim usmjerite korisnike na aplikaciju sa njihove Facebook stranice.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

FACEBOOK PROMOVIRANJE POSTOVA

Objavljeni postovi na Facebooku omogućavaju vlasnicima Facebook stranica da plaćaju fiksnu stopu kako bi njihovi pojedinačni Facebook postovi dosegli određeni broj korisnika, povećavajući doseg pojavljivanja određenog posta. Neke su se firme pitale - zašto moram platiti kako bih osigurao / la da moj post vide korisnici koji su moji posjetitelji? Ako se korisniku svidjela moja stranica, uvijek bi trebao vidjeti moje postove na njihovim feedovima vijesti, zar ne? Odgovor na ovo pitanje je ne, jer pretpostavlja se kako korisnici svaki budni trenutak svog života provode na Facebook stranici News. Zbog zdravlja i sigurnosti vaših Facebook obožavatelja, nadamo se da to nije istina!
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Naša strategija Vaš Uspjeh

Možemo pomoći vašem brendu ili poslovanju koristeći naše Facebook strategije! Facebook je kvalitetan i moćan marketinški alat ali da bi se mogao izvući maksimum potrebno je znanje i iskustvo!
Facebook oglašavanje

Spremni za akciju?

Čekamo vas sprmeni za akciju. Izrada kompletnih web rješenja, izrada web stranica, webshop izrada, izrada logotipa, redizajn ... kontaktirajte nas bez obaveze!
Započnimo
Web Dizajn Net - izrada web stranica
+ 385 95 8123 956
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram