Često Postavljana Pitanja

Želimo zdrav i dugoročan odnos sa svim našim kupcima, pa evo na koji način mislimo da možemo najbolje: Nikada nećemo prodavati vaše podatke trgovcima trećih strana. Ni u jednoj situaciji ne možete preprodavati ili trgovati nijednu našu ponudu. Na našoj web stranici ne možete kupiti nijednu ponudu osim bilo koje web stranice. Na našoj web stranici ne objavljujete ništa nepristojno ili ilegalno

Web I Grafički Dizajn

Zašto Bih Vas Angažirao Umjesto Veće Dizajnerske Tvrtke?

Rad s manjom firmom ima velike prednosti. Budući da radim izvan kuće, troškovi su mi manji i to se odražava na moje troškove, međutim kvaliteta se nikada ne žrtvuje. I zato što sam ovdje samo ja sa svojim timom, uvijek izravno komunicirate s osobom koja radi na vašem projektu.

Izrada Web Stranica

Izrada jedne web stranice kompleksan je posao u kojem sudjeluje više "vrsta" dizajnera kao što su web dizajneri, grafički dizajneri, pa imamo programere(ljudi koji znaju programske jezike kao što je PHP, JavaScript ...) ...Kompleksne web stranice se mogu raditi i do 45 dana!

Koliko Košta Web Stranica?

Teško je odrediti cijenu na nešto što je jedinstveno baš kao što postoji mnogo vrsta automobila (osnovni nivo, sport, 4 × 4, limuzine, itd.), Cijena će ovisiti o vašim specifičnim potrebama i željama. Specijalizirali smo se izradom web rješenja vođenim rezultatima; koji za razliku od većine web stranica daje opipljive rezultate vlasniku poduzeća, firme. Ovo je ulaganje, a ne potrošnja. Možemo pružiti web rješenje za svaki proračun.

Hoće Li Moja Web Lokacija Biti Optimizirana Za Mobitele I Tablete?

Da, svaka web stranica koju izradimo reagira, što znači da će se automatski prilagoditi zaslonu s kojeg je promatran. Bilo da se radi o mobilnom telefonu, malom / velikom tabletu, laptop ili stolnom računalu, budite sigurni da će posjetitelj imati najbolje korisničko iskustvo s vašom web stranicom. Također je dobro znati da za to ne morate dodatno plaćati, ovo je standardno za sve naše klijente.

Hoću Li Naplatiti Po Satu Ili Projekt?

Sve naše usluge brendiranja, web dizajna, logo dizajna i fotografije upakirane su lijepo i uredno, tako da možete lako odabrati upravo onu pravu kombinaciju koja odgovara vašim potrebama i proračunu. Ako vam treba nešto između, s radošću pružamo dodatke i prilagodimo postojeći paket kako bi vam savršeno odgovarao. U bilo koje vrijeme nazovite me kako bismo razgovarali o vašim potrebama projekta ili zatražite besplatan poziv za otkrivanje tako da ispunite moj obrazac za posao sa mnom i mojim timom, razgovarajmo!

Tko Je Pravi Grafički Dizajner Ili Vizualni Profesionalac Za Vaše Potrebe?

Bez obzira odgovara li dizajner vašem projektu, može imati nekoliko različitih faktora, uključujući stilove, proračun u odnosu na troškove dizajnera kao i dostupnost dizajnera za vaš vremenski okvir. Uzimanje vremena za pregled portfelja oglasa može vam pomoći u utvrđivanju odgovara li njihov stil vašem projektu.

Kako Početi Rad Na Projektu?

Prvo ide početni razgovor o projektu, nakon čega slijedi Upitnik za kvalifikaciju projekta koji sadrži nekoliko kratkih pitanja za prikupljanje relevantnih informacija, razumijevanje svojih ciljeva, odmjeravanje razine posvećenosti projektu i provjeravanje možemo li dobro odgovarati naprijed. Nakon procjene pruženih informacija, utvrdit ćemo hoćemo li ići naprijed s savjetovanjem.

Koji Je Stvarni Postupak Dizajniranja?

Postupak dizajna može se razlikovati ovisno o vrsti projekta. Općenito govoreći, nakon što se prikupe sve relevantne informacije, otprilike 2 do 3 početna gruba koraka nastaju na temelju stila i parametara projektne procjene. Jedan dizajnerski koncept odabire klijent i dalje ga razvija dizajner. Kako se odabrani dizajn pročišćava, predočeni su dokazni materijali za pregled i podnošenje promjena. Svi se dokazi o projektu pružaju putem e-pošte u .pdf ili .jpeg formatu. (to su SAMO datoteke za rezoluciju u dokazne svrhe). 3 kruga promjena dizajna * uključuju se / ugrađuju u početnu projektnu procjenu. Ako se zatraži više izmjena nakon uključivanja 3 kruga, tada se primjenjuju dodatni troškovi. Dodatne naknade ovisit će o opsegu zatraženih promjena. Naknade će biti iznad originalne procjene projekta, potrebno ih je odobriti klijent i naplatiti u skladu s tim. * Neograničene promjene se ne nude jer nisu vremenske ili troškovne učinkovitosti i u konačnici uzrokuju veću zbrku nego jasnoću. Dizajn se zatim finalizira i isporučuje u potrebnim formatima datoteka, ovisno o tome radi li se o projektu ispisa (datoteke visoke rezolucije) ili formatima za web. U ovo je vrijeme potrebno završno plaćanje i / ili preostali dug kako bi se projekt mogao isporučiti.

Tekstovi I Slike Za Moju Web Stranicu Ili Web Shop

UVIJEK su potrebne vaše upute za dizajn da biste započeli s dizajnom, što su preciznije ove upute bolje i brže ćete dobiti konačni dizajn. U trenutku narudžbe moći ćete prenositi svoje upute i srodne slike ako ih imate, inače ćemo upotrijebiti nadopunjujuće dionice. Ako surađujete s projektnim savjetnikom u našem uredu, on / ona će vas uputiti da pripremite preciznije upute za dizajn za naše dizajnere. To vrijedi i za tekstove, mi možemo izraditi optimizirane tekstove za vaše online rješenje

Web Shop Izrada

Želite iznajmljivati apartmane, držati online repeticije, prodavati vlastite proizvode, oglašavati se ... izraditi ćemo prekrasan i optimiziran web shop po vašoj mjeri i potrebi. Pružamo također i poduku kako prodavati i koristiti web shop.

Koji Je Vremenski Okvir Projekta?

Vremenski okviri mogu se razlikovati ovisno o tome koji su projekti trenutno u redu, kao i opsegu i složenosti novog projekta. Jednom kada se dogovor zaključi, započinjemo s nacrtima dizajna. Budući da je početni postupak stvaranja najintenzivniji, vrijeme trajanja skretanja može varirati i može potrajati do dva tjedna da se pokaže prvi koncepti dizajna. U svakom trenutku postoji otvorena linija komunikacije s klijentom (uglavnom putem e-pošte). Nužno je da klijent pravovremeno dostavi sav potreban sadržaj, uključujući tekst, fotografije i slike, logotipe kako bi se osigurao tijek projekta. Ako se ne dostave ove vitalne informacije, projekt se može zaustaviti i odgoditi datum završetka bez greške dizajnera. Nakon početne faze kompliciranja, projekt se brže kreće – pod uvjetom da je klijent poslao sve bitne i potrebne elemente.

Žurim Zbog Određenog Projekta, Nudite Li Usluge Izrade Odmah?

Da apsolutno! Možemo pružiti uslugu odmah za vaš projekt, no vjerojatno će se naplaćivati ​​dodatne naknade. Molimo kontaktirajte me za detalje. Alternativno, možda će vas zanimati moje usluge Unajmite me za jedan dan, koje mogu brzo pratiti vaš projekt kako vama odgovara!

Tko Je Vlasnik Moje Web Stranice?

Vi ste apsolutno, 100%, vlasnik svoje web stranice, grafike ili bilo kojeg našeg servisa odrađenog za vas. Slobodno je da ga netko drugi ažurira i održava, možete ga mijenjati bilo kada želite, možete ga premjestiti bilo gdje želite ako je potrebno – potpuno je vaš. Iako tehnički stvaram, autorska prava za dizajn web stranice pripadaju meni, ali sklapanjem ugovora sa mnom imate dozvolu za korištenje elemenata i dizajna stvorenih za vašu web stranicu, bilo da nastavite raditi sa mnom ili ne. Dopustite mi da objasnim još malo i dat ću vam nekoliko primjera. Recimo da vam treba izrađena web lokacija, ali nemate logotip i trenutno nije baš u vašem proračunu da biste je stvorili. Umjesto toga, stvaram jednostavnu riječ s oznakom “logo” s nazivom vaše tvrtke upotrebom samo slova, i to je ono što se prikazuje u zaglavlju vaše web stranice. To bi bio dio postupka izrade web stranica, a vi biste imali dopuštenje da to koristite samo za svoju web stranicu. Ne možete preuzeti tu datoteku i koristiti je drugdje, kao što je Facebook naslovnica, slika vašeg IG profila ili u bilo kojoj vrsti medija za ispis, poput posjetnica ili letaka. Ako to učinite, dobit ćete od mene račun za dizajn logotipa. Drugi bi primjer bio da ako stvorim sliku ili drugu grafiku za upotrebu na vašoj web lokaciji, koristeći slike koje niste naveli. Ta je slika zaštićena autorskim pravima i dajem vam dopuštenje za upotrebu na vašoj web lokaciji. Nemate dozvolu za upotrebu te slike bilo gdje drugdje. Rekavši da, ako želite ove stavke u potpunosti koristiti na vašoj upotrebi, a ne na vašoj web lokaciji, to možemo učiniti uz dodatnu naknadu kako bismo obuhvatili vrijeme koje je potrebno za pripremu tih datoteka za druge medije izvan web stranice. [/ ult_accrow] [ult_accrow title = “Tko posjeduje moj logotip?”] Logotipi su potpuno drugačija igra s loptom od dizajna web stranica. Jasno je da je stvoren logotip koji će se koristiti u svim vrstama različitih medija i reklama, poput web stranica, posjetnica, odjeće, natpisa… gotovo u svemu što želite staviti. Obzirom da, nakon što se vaš logotip kreira i u potpunosti uplati, u našem ugovoru stoji da je vaš logo isključivo u vlasništvu vas i prenosim sva autorska prava na vas. Možete je reproducirati na bilo koji način, prodati robu s njom, zaštititi je kao zaštitnu marku (što je toplo preporučujem) – u potpunosti je vaša stvar koju želite.

Što Se Događa Nakon Pokretanja Moje Web Stranice?

Do ovog trenutka imat ćete kompletan pristup koji vam je potreban za upravljanje vašom web stranicom. Na temelju vaših potreba, možemo pružit dodatno održavanje, marketinške usluge i savjetovanje. Sve naše web stranice imaju besplatno održavanje, vrijeme održavanja određeno je veličinom web dizajn paketa za izradu web stranica.

Oglašavanje

Facebook Oglašavanje

Koju Vrstu Rezultata Mogu Očekivati?

Ključni pokazatelji uspješnosti koje gledamo su sljedbenici, angažman i promet te konverzije web stranice. Sve ove metrike dugoročno utječu na prodaju. Vidjet ćete da se ti mjerni podaci povećavaju mjesečno, a mi ćemo pratiti naš napredak da bismo vidjeli kako ovo funkcionira za vas.

Koliko Novih Sljedbenika Mogu Očekivati ​​Svakog Mjeseca?

Na Facebooku će rast ovisiti o oglašavanju i koliko ćemo učinkovito učiniti vašu reklamnu kampanju. Na Twitteru i Instagramu naši klijenti normalno vide organsko pojačanje svojih sljedbenika od 100 do 300 pratilaca svakog mjeseca.

Like Ili Lajkanje - Koliko Likeanja Mogu Dobiti Mjesečno?

Svi znamo da je lajkanje jako važno, što veći broj lajkova to bolja pozicija, posjećenost ... ako uzmete veće pakete za Facebook oglašavanje dobiti ćete garantiranih 1000 likeova.

Zašto Bih Se Oglašavao Na Facebooku?

Na Facebooku se trebate oglašavati zbog njegove velike korisničke baze, pristupačne cijene i izuzetnih mogućnosti ciljanja oglasa. Trenutno Facebook ima 1,18 milijardi dnevno aktivnih korisnika - to je 1,18 milijardi potencijalnih klijenata. Da bi došao do pravog pojedinca koji vjerojatno ostvaruje konverziju, Facebook koristi svoje sofisticirane alate za ciljanje oglasa koji vam omogućuju ciljanje određene osobe koristeći preko 850 mogućnosti ciljanja Facebooka. Pomoću ciljanja na Facebooku možete posluživati oglase ljudima prema demografiji, vezama, interesima, prilagođenoj publici i ponašanju. Ne treba vam 100 milijardi dolara da biste se oglašavali na Facebooku. U stvari, možete postaviti bilo koji proračun koji želite. Ako želite potrošiti 10 dolara dnevno, možete. Ako želite potrošiti 100$ dnevno, to možete i učiniti.

Zašto Bih Angažirao Facebook Oglašivačku Agenciju, Vas?

Trebali biste zaposliti agenciju jer se sastoji od stručnjaka - stručnjaka za oglašavanje, stručnjaka za strategije digitalnog marketinga, stručnjaka za Facebook oglase. Unajmljivanje stručnog tima znači da će se ROI povećati, ciljanje oglasa će se ojačati, a vaši oglasi biti će bolji. Posebno biste trebali zaposliti agenciju ako nemate vremena i nemate znanja o upravljanju Facebook oglasima i analiziranju njegovih podataka.

Zašto Je Oglašavanje Na Facebooku Bolje Od Tradicionalnog Oglašavanja?

Za razliku od tradicionalnog oglašavanja kao što su radio, TV, bilbord, izravno oglašavanje putem pošte i tiskano oglašavanje, oglašavanje na Facebooku omogućuje vam ciljanje idealne publike u bilo koje vrijeme, bilo gdje, u bilo kojoj zemlji i na bilo kojem uređaju. Možete ciljati publiku u skladu s njihovim demografskim prikazima, vezama, interesima, prilagođenom publikom i ponašanjem. Možete ih posluživati na njihovim radnim površinama ili na njihovim telefonima. Možete ih prikazivati na određenim mobilnim aplikacijama koje su dio Facebook mreže. Uz to, pomoću oglašavanja na Facebooku imate potpunu kontrolu nad svojim budžetom. Želite potrošiti 10 dolara dnevno? Možete. Želite potrošiti 100 USD dnevno? I to možete.

Youtube Oglašavanje

Zašto Je Google Ads Važan?

Kao oglašivač imate pristup i Google pretraživačkoj ili Google prikazivačkoj mreži. Uz ove dvije mogućnosti, dobro dizajnirana Google Ads kampanja bit će prikazana korisnicima koji aktivno pretražuju odabrane ključne riječi za vašu kampanju. Izlaganje je prvi korak za digitalni prodajni tok, a mi znamo kako privući svoju publiku u ovom kritičnom trenutku.

Što Radimo Bolje?

I oglasi za pretraživačku mrežu i oglasi na prikazivačkoj mreži koriste istu platformu i postupak licitiranja za PPC. Sofisticirane kampanje mogu kombinirati obje vrste oglasa za povećanje poznavanja robne marke i povećanje broja konverzija. Kao vrhunski Googleov partner, Web Dizajn NET osigurava da će naše strategije kampanje povećati stope klikova (CTR) i stope konverzije (CVR) uz stručnu optimizaciju i upravljanje. Web Dizajn NET nudi upravljanje pretraživanjem u punoj usluzi za Google Ads. S klijentima smo aktivno angažirani i potpuno transparentni kroz proces kreacije oglasa; od planiranja do provođenja učinkovite kampanje Google Ads. Bilo da se radi o prikaznom oglasu, pretraživačkom oglasu ili oglasu na društvenim mrežama, posvećeni smo stvaranju visokog ROI-ja za vaše poslovanje za vaše novorazvijene ili trenutne oglasne kampanje.

Video Za Youtube

Izraditi ćemo video reklamu za vaš projekt te napraviti jednu dobru Youtube reklamu!

SEO

Je Li Ova SEO Usluga Sigurna Za Moju Stranicu?

100% da. Usluga smo u bijelom šeširu i sigurna koliko i svaka usluga može biti...

Ako Se Google Algoritam Ažurira .....?

Što će Google učiniti, nitko ne može znati unaprijed. Naša usluga je “usluga provjere ažuriranja”, pratimo Googleova ažuriranja i ažuriramo našu uslugu. Naša se usluga stalno testira i vršimo sva potrebna istraživanja, a metode se neprestano mijenjaju kako bi bile ažurne.

To Će Poboljšati Moju Poziciju Na Google?

Da. Jamčimo da će naši SEO stručnjaci uložiti sve napore u povećanje SERP-ova za vašu web stranicu. Zapamtite, ne postoji pružatelj usluga SEO koji može jamčiti čvrsto rangiranje. Jamčimo povećanje bodova 100%!

Moja Web Stranica Nije Na Xy Jeziku?

Nebitno, radimo sa svim vrstama web stranica te je nebitno na kojem jeziku je napravljena(hrvatski jezik, srpski jezik, makedonski jezik, slovenski jezik, engleski jezik, njemački jezik, talijanski jezik i španjolski jezik)

Postoji Li Ugovor, Mogu Li Ga Otkazati I Što Se Događa S Mojim Backlinkovima Ako Otkažem Vašu Uslugu?

Bez ugovora, bez dodatnih naknada za postavljanje bilo koje vrste i možete otkazati kad god želite. Ako otkažete našu uslugu, sve veze ostaju na mjestu.

Radite Li Izgradnju Linkova / Backlink?

Da. Tijekom godina gradili smo odnose sa stotinama izdavača, blogera, novinara i svakodnevno gradimo nove odnose. Naš tim za izgradnju veza (Digital PR) ponosan je na pružanje relevantnih, vrlo autoritativnih povratnih veza kako bi se naši klijenti pokrenuli u ljestvici pretraživanja. Možemo stvoriti povratne veze visoke kvalitete

Kako Mogu Pratiti Rast Svoje Web Lokacije?

Jednostavno, svi naši kupci imaju pristup našim internetskim SEO aplikacijama. Naša SEO aplikacija posjeduje više od 50 različitih alata za praćenje i rast rasta web mjesta i još mnogo toga!

Istraživanje Ključnih Riječi?

Ručno radimo istraživanje ključnih riječi i koristimo naše SEO alate. Koristimo različite alate za analizu ključnih riječi u svim vrstama industrije. Za svaku pojedinu frazu pretraživanja tražimo da utvrdimo opseg pretraživanja, relevantnost klijentovog poslovanja, vjerojatnost da će oni dovesti do prodaje, kao i konkurentnost ključne riječi. Naš tim rukuje svakoj ključnoj riječi na temelju našeg uvjerenja da će pridonijeti uspješnoj kampanji. Svaka ključna riječ

Stvarni I Vidljivi SEO Rezultati

Nažalost, SEO je posao u kojem se klijent može prevariti bez većih problema i znanja. Imamo stvarne rezultate koje možemo dokazati u bilo kojem trenutku. Nemojte sjediti na lijepim riječima i obećavati, koristite našu stvarnu SEO uslugu s pravim rezultatima!

Trebam Li Koristiti Vašu SEO Uslugu?

Da! SEO je ulaganje u budućnost vaše tvrtke i ostvarivanje prihoda. Organski promet generiran optimizacijom pretraživača dugoročno ima mnogo veći ROI od plaćenog prometa pretraživanja. Ako vaša web stranica nije na stranici 1 za vaše najvažnije ključne riječi, nedostaje vam veliki dio vašeg mrežnog potencijala, nedostaje vam da jačate svoju tvrtku, a vi nedostajete zaraditi više novca!

Jeste Li Tvrtka White Hat SEO?

Da! Strategije i tehnike korištene u našoj tvrtki slijede najnovije najbolje prakse, a ostaju u skladu s Googleovim smjernicama i algoritmima. Također smo proveli brojne istraživačke studije, pružajući nam prednost u odnosu na konkurente, ali što je još važnije, pružajući našim klijentima prednost u odnosu na njihove. Naša SEO strategija jednostavno razbija konkurenciju!

Vrhunska SEO Tehnologija

Naš tim čine nagrađivani trgovci, dizajneri i programeri i znamo što je potrebno za postizanje stvarnih rezultata na mreži. Također zadržavamo fokus na mjernim podacima koji najviše znače, kao što su potencijalni prikazi i prihodi. Znamo da je postizanje ovih ciljeva ono što pokreće poslovanje prema naprijed, i vjerujemo da je uspjeh naših klijenata najbolje mjerilo našeg vlastitog učinka. Koristimo najnoviju i vrhunsku tehnologiju da bi kupci bili ponosni!

Koliko Vremena Treba Da Se Vide Rezultati?

Teško je predvidjeti koliko će vremena trebati da se rangira web stranica. Prema našem iskustvu klijenti obično bilježe značajno poboljšanje na ključnim riječima s dugim repom u prvih 90 dana i konkurentnije pojmove za pretraživanje oko 180 dana. SEO je dugoročna strategija, ali dosljedno dokazano pruža najbolji ROI. Svi naši klijenti imaju poboljšanje i bolji rang!

Moram Li Mijenjati Tekst, Slike Na Web Stranici?

Većina posla koji obavljamo nalazi se u kodu ili sadržaju svake stranice, a otkrivanje je greška u popravku koda. Obično većina klijenata izabere da naše osoblje izvrši promjene; međutim, možemo dati i jasne smjernice ako želite da se interno primjenjuju. Naše usluge dubinske revizije web stranica pružaju detalje objašnjenje o popravku pogrešaka, nema potrebe za znanjem za to!

Postoji Li Razlika i Po Čemu Se Konkretno Razlikujete Od Ostalih SEO Kompanija?

Da jesmo i to možemo dokazati. Svaka tvrtka kaže da vam mogu dati željene rezultate, ali mi imamo iskustvo da to potkrepimo. Vodi nas branitelji koji rade SEO za neke od najvećih američkih korporacija i kineskih korporacija. I ne samo to, istočna SEO tvrtka je proglašena za SEO agenciju godine. Ono što nas zaista čini posebnim je naša posvećenost ostvarenju prodaje i potencijalnih rezultata za vaše poslovanje i vašu web lokaciju učinite moćnijom. Znamo da nam ne plaćate samo da biste postigli bolji rang i promet, ono što stvarno želite je da mi ostvarimo prihod. Znajući to, svakodnevno radimo na tome da zarađujemo na vašem poslu. Vaša web stranica je misija!

Može Li SEO Stvarno Povećati Moju Prodaju Ili Potencijalne Ponude?

Da i još više. Optimizacija tražilice može poboljšati vidljivost web lokacije u rezultatima pretraživanja, može učiniti vašu web lokaciju prvakom u očima preglednika pretraživača. Ta povećana vidljivost dovest će do toga da više potencijalnih kupaca nauči više o vašim proizvodima ili uslugama. Vrlo malo marketinških usluga može ponuditi uporedivu kvalitetu klijenta i povrat ulaganja. Nudimo ga!

Možete Li Mi Pomoći, Moja Web Stranica Je Blokirana(Ban) Na Google?

Da, možemo, bili smo vrlo uspješni u uklanjanju svih vrsta Googleovih kazni. Ako se vaša web stranica susreće s problemom, obratite nam se kako bismo saznali kako možemo pomoći da se vaša web lokacija vrati u dobru reputaciju i postavi je na vrhu svih pretraživača.

Koliko Košta SEO Usluga?

Trošak SEO usluge, ovisno o ciljanim ključnim riječima, povijesti vaše web stranice, broju stranice, industriji i količini posla potrebnog za postizanje vaših ciljeva. Radimo s tvrtkama svih veličina, velikih i malih, i imamo pristupačna rješenja koja daju stvarne rezultate. Naši digitalni savjetnici procijenit će vaše potrebe za razvijanjem dobitne strategije za vas. Kontaktirajte nas za besplatnu konzultaciju i citiranje. Imamo rješenja za svaki džep!

Logo Dizajn

Možete Li Mi Poslati Ponudu?

Da, voljeli bismo napraviti ponudu za vas.

Koje Vrste Datoteka Mogu Dobiti S Mojim Logotipom?

Primat ćete razne datoteke s vašim logotipom tako da možete koristiti svoj logotip gotovo na svemu što želite. Ponekad se te datoteke razlikuju ovisno o vrsti logotipa. Obično ćete dobiti JPG visoke razlučivosti i prozirni PNG, kao i slojevitu EPS (vektorsku) ili PSD (Photoshop datoteka) datoteku koju možete koristit za izradu logotipa na odjeći itd. U većini slučajeva dobit ćete obojenu, crnu i bijelu verziju ovih datoteka, ali to se može razlikovati, ovisno o vašem jedinstvenom logotipu i onome kako izgleda. Primit ćete i razne pod verzije logotipa (alternativne datoteke s logotipom, opet .. ovisno o vašem jedinstvenom logotipu). Dobiti ćete i favicon za uporabu vaše web stranice. Primat ćete i sve fontove, kao i ASE datoteku u paleti boja koja se može uvesti u Adobe Photoshop ili Illustrator tako da možete lako promijeniti svoje boje za izradu drugih medija za svoj poslovanje. I na kraju, dobit ćete vodič za stil logotipa, to je dokument u kojem je točno navedeno koje su datoteke uključene u vaš paket, kako promijeniti boje … Ovaj dokument također uključuje vizualnu paletu boja sa šesterokutnim, CMYK i RGB kodovima boja.

Kako Djeluju Revizije?

Započet ćemo tako što ćemo vam dati više dizajnerskih koncepata na temelju vaših početnih uputa za dizajn; u tom trenutku možete odobriti jedan od dizajna ili zatražiti daljnje izmjene. Naši klijenti obično od nas traže prilagodbu boja, fontova ili položaja. Ponekad od nas čak traže da kombiniramo jedan dio koncepta s onim koji im se najviše sviđa.

Zašto Više Dizajnera Radi Na Projektu?

Svaki dizajner podnosi dva koncepta logotipa. Namjerno se potrudimo da u svaki projekt uključimo više dizajnera, jer svaki dizajner ima svoj vlastiti stil, a mi želimo da osiguramo veliku raznolikost u svojim naprednim dizajn ponudama. Naši dizajneri imaju prosječno 8+ godina iskustva u dizajnu logotipa i razvijanju brandova.

Možete Li Redizajnirati Moj Postojeći Logotip?

Da, možemo redizajnirati bilo koji dio vašeg logotipa. Međutim, svoj kvalitetni potpis ne možemo staviti u posao druge osobe / tvrtke, stoga ćemo morati početi ispočetka, ali možemo iskoristiti što više detalja ili ideja iz vašeg postojećeg logotipa.

Kada Ću Primiti Svoje Prve Koncepte?

Za jednostavan logotip narudžbe se isporučuju u roku od 3-5 radnih dana, a za komplksniju izradu logotipa se isporučuju u roku od 5-7 radnih dana. Radni dani su ponedjeljak-petak. Naš dizajnerski tim nije dostupan vikendom ili tijekom većih praznika. Izmjene i finale obično traju 2 radna dana, no mogu se isporučiti u roku od 1 do 3 radna dana, ovisno o reviziji koja se zahtijeva. Neke su revizije manje vremena od ostalih. Imamo i “Izrada odmah” uslugu koja se dodatno naplaćuje jer naši dizajneri ostavljaju sve poslove i izrađuju vaše grafičko rješenje!

Tko Je Vlasnik Logotipa?

Vi! Klijent je 100% vlasnik izrađenog logotipa te ima sva komercijalna prava na korištenje!

U Kojim Formatima Ću Primati Svoje Datoteke?

Želimo da zapravo možete koristiti vaše dizajne na mreži i izvan mreže, pa ćemo vam dati vaše dizajnerskih datoteka .

Web Print More
PNG PDF PSD
JPG EPS AI
GIF BMP Fonts & Colors Codes
Možda se pitate zašto toliko mnogo, razlog je taj što su potrebne različite vrste datoteka kada dodajete dizajn na svoju web stranicu ili imate ispis. U svakom slučaju, ne morate brinuti o upravljanju i odabirom pravih vrsta datoteka kada je Web Dizajn NET ugovorio izradu vaše web stranice, logotipa i / ili tiskanice.

Kako Jamčite Zadovoljstvo?

Jednostavno je. Jamčimo da će vam se dopasti vaš novi logotip ili ćemo ga ispraviti. Ako i dalje niste zadovoljni, vratit ćemo vam novac.

Mogu Li Odabrati Više Od Jednog Konačnog Dizajna Logotipa?

Ovo je uobičajeno pitanje jer se naši klijenti zaljubljuju u više od 1 koncepta dizajna. Nažalost, svi naši paketi omogućavaju jedan konačni dizajn, to je zato što konačni dizajn mora biti proizveden u više različitih formata, plus što bi vaš logo trebao biti jedinstven i u idealnom slučaju ne bi se trebao mijenjati. No ako i dalje želite zasebnu verziju vašeg logotipa, jednostavno nas obavijestite kako bismo to mogli odraditi.

Web Security - Web Sigurnost

Nudimo Najbolju Sigurnost Za Web Stranice

Svi naši klijenti mogu besplatno koristiti jednu od najboljih sigurnosnih web aplikacija Astra Security. Mi smo ponosni partner Astra Security!

Što Je Web Security Ili Web Sigurnost?

Hakeri traže slabo zaštićene web stranice kako bi ukrali podatke vlasnika i njegovih klijenata! Što hakeri mogu ukrasti? Sve, od email-a do kreditnih kartica koje su korištene prilikom kupnje na web stranici.

Moja Web Stranica Je Hakirana, Možete Li Mi Pomoći?

Apsolutno. I to je dio našeg posla!

Moja Web Stranica Ima Ban Sa Google-A, Možete Li Mi Pomoći?

Apsolutno. To je dio našeg posla!

Što Ako Budem Koristio Vašu Sigurnosnu Aplikaciju?

Zaboravite na hakere, zlonamjerne viruse, malware code … vaša web stranica biti će 100% zaštićena!

Pitanja I Odgovori

Kako Vam Mogu Platiti?

Budući da radimo kao freelancer agencija preko inozemne firme PDV-a nema a plaćanje ide direktno preko bankovnog računa ili Skrill.

Platio Bih Drugačije ...

Kontaktirajte nas!

Spremni za akciju?

Čekamo vas sprmeni za akciju. Izrada kompletnih web rješenja, izrada web stranica, webshop izrada, izrada logotipa, redizajn ... kontaktirajte nas bez obaveze!
Započnimo
Web Dizajn Net - izrada web stranica
+ 385 95 8123 956
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram