Izrada web stranica i Web Dizajn

Feedback servis

Nema više trčanja po kompliment

Što je to feedback? U engleskome jeziku riječ feedback označuje informaciju, obavijest, pohvalu ili kritiku koja se daje kako bi se što poboljšalo, pohvalilo, kritiziralo ili popravilo.

Što je to feedback? U engleskome jeziku riječ feedback označuje informaciju, obavijest, pohvalu ili kritiku koja se daje kako bi se što poboljšalo, pohvalilo, kritiziralo ili popravilo.

Prikupljanje visokokvalitetnih “feedback-a” ili svjedočenja važno je za svaki posao. Svaki pozitivan “feedback” donosi bolju reputaciju te poboljšava ugled firme!

Poslovni rast svakog poslovanja

Izgradimo visoko mišljenje o vašem poslovanju!

Nudimo vam jedinstvenu priliku, sakupite samo najbolja svjedočanstva sa web stranice, Google My Business, Facebook Pages, Yelp ili CSV file-a.

Feedback

Prikažite sve svoje izjave vaših klijenata(feedback) na zadivljujućoj, beskonačno učitanoj stranici, postavljenoj za jednu minutu. Nadvladajte potencijalne kupce sjajnim povratnim informacijama o vašem poslovanju!

Pozitivni feedback

Pozitivne izjave kategoriziraju se u 5 zvjezdica a sa našim feedback sustavom možete prikazati samo pozitivne i to bilo samo sa 5 ili četri zvjezdice!

Izjave ključ do uspjeha

Pozitivne izjave itekako mogu usmjeriti posjetitelje da postanu budući klijenti.

Naša strategija, vaš uspjeh

Postanite popularni i zanimljivi

Prikupljanje visokokvalitetnih svjedočenja važno je za svaki posao.Ali to je uvijek bila duga, bolna igra napred-nazad.Web Dizajn NET pojednostavljuje cijeli proces u potpunosti ga automatizirajući, štedeći vaše poslovno vrijeme i novac.Povećajte konverzije, izgradite lojalnost kupaca i ojačajte svoj brand.

Kompliment i Svjedočanstvo kupaca

Feedback i  Customer testimonials

Sve analize su pokazale kako feedback i customer testemonial servis su dvije stavke u koje se isplati ulagati te su postali neizbježna stavka u koliko poželite povećati broj klijenata i zaradu!

01. Kompliment

Feedback ili kompliment može značajno poboljšati povjerenje budućih klijenata.

02. Svjedočenje

Customer testimonials ili svjedočenje kupca može dopinijeti povećanju prodaje i popularnosti!

White label feedback servis
naš servis = vaš servis

Feedback servis nudimo u “white label” formatu, to znači kako vi možete feedback servis ponuditi svojim klijentima u svoje ime ili u ime vašeg poslovanja!

Kontaktirajte nas 

Imate pitanje, dva ili želite savjet, obratite nam se bez obaveze!