Nema više trčanja po kompliment

Što je to feedback? U engleskome jeziku riječ feedback označuje informaciju, obavijest, pohvalu ili kritiku koja se daje kako bi se što poboljšalo, pohvalilo, kritiziralo ili popravilo.
Što je to feedback? U engleskome jeziku riječ feedback označuje informaciju, obavijest, pohvalu ili kritiku koja se daje kako bi se što poboljšalo, pohvalilo, kritiziralo ili popravilo. Prikupljanje visokokvalitetnih “feedback-a” ili svjedočenja važno je za svaki posao. Svaki pozitivan “feedback” donosi bolju reputaciju te poboljšava ugled firme!
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Izgradimo visoko mišljenje o vašem poslovanju!

Nudimo vam jedinstvenu priliku, sakupite samo najbolja svjedočanstva sa web stranice, Google My Business, Facebook Pages, Yelp ili CSV file-a.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

FEEDBACK

Prikažite sve svoje izjave vaših klijenata(feedback) na zadivljujućoj, beskonačno učitanoj stranici, postavljenoj za jednu minutu. Nadvladajte potencijalne kupce sjajnim povratnim informacijama o vašem poslovanju!
Web Dizajn Net - izrada web stranica

POZITIVNI FEEDBACK

Pozitivne izjave kategoriziraju se u 5 zvjezdica a sa našim feedback sustavom možete prikazati samo pozitivne i to bilo samo sa 5 ili četri zvjezdice!
Web Dizajn Net - izrada web stranica

ANALIZA

Prikupljanje visokokvalitetnih svjedočenja važno je za svaki posao.Ali to je uvijek bila duga, bolna igra napred-nazad.Web Dizajn NET pojednostavljuje cijeli proces u potpunosti ga automatizirajući, štedeći vaše poslovno vrijeme i novac.Povećajte konverzije, izgradite lojalnost kupaca i ojačajte svoj brand.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

KLJUČ DO USPJEHA

Sve analize su pokazale kako feedback i customer testemonial servis su dvije stavke u koje se isplati ulagati te su postali neizbježna stavka u koliko poželite povećati broj klijenata i zaradu!
Web Dizajn Net - izrada web stranica

FEEDBACK SERVIS

Feedback servis nudimo u “white label” formatu, to znači kako vi možete feedback servis ponuditi svojim klijentima u svoje ime ili u ime vašeg poslovanja!
Kontaktirajte nas

Spremni za akciju?

Čekamo vas sprmeni za akciju. Izrada kompletnih web rješenja, izrada web stranica, webshop izrada, izrada logotipa, redizajn ... kontaktirajte nas bez obaveze!
Započnimo
Web Dizajn Net - izrada web stranica
+ 385 95 8123 956
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram