Web Dizajn Net - izrada web stranica

Grafički dizajn

Izdvojite se i budite zapamćeni na prepunom tržištu uz naše usluge Grafičkog i Logo dizajna!
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Izrada slika za web

Danas jako puno ljudi sebe naziva grafičkim dizajnerom no na žalost mnogi to nisu! Nemojte sebe dovesti u situaciju da danas kupite jeftini logotip a sutra dobijete tužbu za ukradeni logotip koji koristi vaša firma! Isto važi i za slike koje koristite na web stranici ili online trgovini! Logotip i sva grafika koju objavljujete na svom online prostoru trebaju biti originalni te izrađeni specijalno za vašu web stranicu!

Bitno i naglašeno

Vaše poslovanje mora bujati energijom, osobnošću i emocijama. Od identificiranja vaše osobnosti do dizajniranja vašeg logotipa do odabira boja i fontova, radimo sve što je potrebno da vaš marka ispuni život na mreži.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Prvi korak

Prvo ćete ispuniti upitnik za grafički dizajn koji će nam pomoći da shvatimo vaš posao. Ovdje ćete moći podijeliti više o svojoj robnoj marki, detaljima vašeg projekta i drugim kritičnim informacijama. Izuzetno je korisno kada možete našem timu pružiti snažan primjer dizajna koji vam se sviđaju i čemu ciljate. Ovo će nam pomoći da vas radujemo našim uslugama grafičkog dizajna.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Nacrt

Jednom kada razumijemo detalje vašeg projekta, naša tvrtka za grafički dizajn započet će s radom. Izradit ćemo nacrte za vaš projekt grafičkog dizajna i predstaviti vam. Naši grafički dizajneri procijenit će vaše povratne informacije o skicama i vratiti se na posao kako biste dovršili svoj projekt.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Proces

Nakon što primite početne nacrte, ovo je vaša prilika da napravite bilo kakve promjene ili zahtjeve koje želite. Očekujemo da nam date svoje apsolutne iskrene povratne informacije kako bismo bili sigurni da ste 100% zadovoljni ishodom. Također, tražimo da pošaljete pismene promjene putem e-pošte ili digitalnih bilješki, onoga što želite da promijenite. To osigurava da ne propustimo nijedan važan detalj.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Gotova web stranica

Nakon podešavanja skica, dovršit ćemo vaš projekt i isporučiti grafiku koju ste vizualizirali. Sada ćete moći napraviti najbolji prvi dojam na svoje kupce, izgraditi povjerenje i započeti marketing s većim povjerenjem zbog učinkovitog grafičkog dizajna.

Projekti

Izrada slika za web stranice, logotipa, kalendara, vizitki, ikona za web stranice ...
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Naručite

Želite osvježiti web stranicu novim slikama, trebate novi logo ili redizajn …
Izrada grafike za web projekteKontaktirajte nas bez obaveze

Spremni za akciju?

Čekamo vas sprmeni za akciju. Izrada kompletnih web rješenja, izrada web stranica, webshop izrada, izrada logotipa, redizajn ... kontaktirajte nas bez obaveze!
Započnimo
Web Dizajn Net - izrada web stranica
+ 385 95 8123 956
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram