Izrada web stranica

Web stranica koja na najbolji način prikazuje vaše usluge, vještine ili proizvod, od ključne je važnosti za vaše poslovanje. Naš postupak da vam pružimo savršenu web stranicu prilagođenog dizajna počinje od priče o vašoj djelatnosti. Poznavajući vašu priču, vaš posao, vašu djelatnost omogućava nam da vašu poruku prenesemo vašoj ciljanoj publici.”

Izrada web stranica i Web Dizajn

Zarada i povećanje popularnosti

Izrada web stranice je osnovna točka svakog poslovanja! Svaka ozbiljna firma ili brend ima web stranicu.

Proces izrade

Svaki je projekt različit, ali postupak nije. Ne možemo dovoljno naglasiti koliko je važan "proces". Bez toga, dolazi do dezorganizacije, projekti se urušavaju, rezultati su lošiji i očekivanja se ne mogu ispuniti!

Naš = Vaš

Sva web rješenja razvijamo u vlastitom vlasništvu, a ne sa kooperacijom ili suradnjom trećih kompanija za web dizajn. Ne postoji iznimka od ovoga pravila, naš tim može efikasno pružiti sve što našim klijentima treba, i to radimo potpunom transparentno u suglasnosti sa vama!

Web rješenje

Dobiti cete gotovo web rješenje, spremano za upotrebu i rad vašeg poslovanja, firme, bloga ili organizacije. Nama su svi projekti veliki izazov jer za nas ne postoji mali ili veliki klijent! Zadovoljan klijent je najbolji klijent!

Finalna optimizacija

Mi optimiziramo vaše web okruženje za hosting kako bismo posjetiteljima web stranice pružili najbolje moguće iskustvo na vašoj web lokaciji. Temeljito testiramo, a zatim ponovno radimo provjeru te tek tada idemo u postavljanje!.

Proces izrade

Izrada web stranice može biti jako stresan posao, kako za web dizajnere tko i za klijente! Uz naše iskustvo bez stresa do web stranice

Ključni faktori

Tri ključna faktora u izradi web stranica svakako su jednostavnost u izradi, znanje i iskustvo. Upravo ta jednostavnost dolazi do izražaja sa iskustvom i znanjem koje mi imamo! Ispekli smo “zanat” godinama radeći na najzahtjevnim projektima!

Optimizacija

Na kraju dolazimo do iste točke ili zajedničkog cilja a to je web stranica ugodna za oko, brza, izrađena po najvišim standardima, prepoznatljivim logotipom i modernom grafikom, unikatnim i jedinstvenim dizajnom te optimiziranom za sve vrste uređaja.

Izrada web stranica i Web Dizajn
Izrada web stranica i Web Dizajn

Veliki ili mali - nama nije važno

Naši klijenti imaju proračune svih veličina. Izrađujemo širok raspon web stranica od malih i jednostavnih do velikih i složenih – a naše cijene variraju u skladu s opsegom projekta. Utvrdit ćemo vaše potrebe bez obzira trebate li odredišnu stranicu(landing page) s jednom stranicom, malo veću početnu / informativnu stranicu ili kompleksno web mjesto sa trgovinom te svim dodacima. Dopustite kako bi vam pomogli u osmišljanju novog izgleda vaše firme! Kontaktirajte nas još danas bez obaveza.

Kontaktirajte nas 

Imate pitanje, dva ili želite savjet, obratite nam se bez obaveze!