Budite i vi naš klijent

Par riječi o našim klijentima i kako smo pomogli

Svi naši klijenti željeli su jednu te istu stvar a to je povećanje prodaje, povećanje zarade, povećanje online popularnosti …

Izrada web stranica i Web Dizajn

Quartz Plus

Kompletno web rješenje

Izradili smo optimiziranu web stranicu te je indeksirali(Google, Yahoo, Bing …). Od nas su zatražili malo povećanje popularnosti što smo isounili tako da je web stranice imala preko 600 posjeta dnevno!

Vanteet24

Povećanje prodaje

Vanteet24 je jedna od najvećih firmi u Finskoj za online prodaju automobilskih guma. Problem je bio taj što im je konkurencija otimala klijente i smanjio im se postotak prodaje za 40% u odnosu na prošlu godinu. Naša SEO i Backlink strategija donijela je 65% povećanje dnevnih posjeta web stranici, 50% veću prodaju te je danas Vanteet24 jedan od najvećih brendova za prodaju guma. Naša SEO strategija je zasigurno jedna od najboljih u ponudi!

Izrada web stranica i Web Dizajn
Izrada web stranica i Web Dizajn

Hotel Mosaico

Kompletno web rješenje

Izradili smo kompletno web rješenje za hotel te  povećali dnevnu posjećenost za 65%. Naša SEO strategija je donijela povećnje prodaje za 35% u odnosu na prethodnu godinu! 

Uspjeh i zarada

Za uspješno online poslovanje potrebno je puno više od jedne web stranice

Optimizacija

Web stranica mora biti u potpunosti optimizirana tekstovi, slike, web code ... te mora zadovoljiti standarde pretraživača

SEO

SEO je najkompliciraniji posao te zahtijeva znanje, iskustvo i vrijeme. Radimo online i offline optimizaciju!

Backlink servis

Izrada visoko kvalitetnih backlinkova je naš "šlag na torti" u ponudi. Povećajte svoje online poslovanje i zaradu!

Iskoristite našu ponudu i postanite traženi i uspješni

Izrada samo web stranice ne rješava sve vaše probleme. Web stranica mora donositi profit!

Istraživanje ključnih riječi, optimizacija teksta, broj ključnih riječi po web stranici, backlink-ovi, indeksiranje, istraživanje i praćenje konkurencije … sve ovo utječe na poziciju web stranice na pretraživačima! Imamo super strategiju!