Izrada i Logo

Dizajn

Prvi dojam možeš postići samo jednom

Izrada web stranica i Web Dizajn

Važno

Logo dizajn predstavlja vaše vrijednosti,  ciljeve, strast i viziju!

Dopadljiv i profesionalan dizajn logotipa ključni je dio vašeg cjelokupnog korporativnog brendiranja na internetu i izvan interneta. Bez profesionalnog dizajna vašeg logotipa, u svim vašim tekstualnim, grafičkim i marketinškim komadima nedostajat će vrlo važan sastojak koji će se isticati u očima vaših klijenata.

Logotip je vizualni identitet svake tvrtke.

4 jednostavna koraka do Logotipa

Što je logo i kako ide izrada logotipa

Profesionalni dizajn logotipa pomaže uspostaviti vezu između firme i potrošača. Služi kao alat za privlačenje prave publike tj. budućih klijenata te jačanje vjernosti i vrijednosti poslovanja. Logotip možete dobiti pomoću naših prilagođenih usluga dizajniranja logotipa tj. naših profesionalnih logotip dizajnera u okviru svog proračuna.

Početak

Klijent objašnjava detalje i koncept projekta. Klijenta pitamo o njegovoj firmi, njegovim idejama, temama i ključnim bojama koje će se koristiti u procesu izrade logotipa. U koliko nemate ideju, nema brige, mi imamo!

Izrada web stranica i Web Dizajn
Izrada web stranica i Web Dizajn

Konceptualizacija

Početni koncepti se kreiraju i dijele sa klijentom na pregled. Klijent odabire dizajn i / ili daje povratne informacije.

Logotip

Nakon prolaska kroz sve faze i povratne informacije, dizajn se konačno lansira i / ili isporučuje prema zahtjevima klijenta.

Izrada web stranica i Web Dizajn
Originalnidizajn

Zašto trebam profesionalni logo dizajn servis?

Odgovor je jednostavan, neprofesionalni logo dizajn vodi ka kopiranju tuđih radova ili korištenja tuđih radova za podlogu budućeg dizajna. Kopiranje vodi ka pravnim problemima i tužbama čak i ako neznate ukoliko je vaš logo kopija. Ovakav rasplet može doslovno uništit vaše poslovanje!

Logotip mora biti originalan i unikatan i to bez iznimke. Kada budemo gotovi za izradon klijent će primiti logotip u više formata kao što su PSD, AI, PNG, JPG i to u rezoluciji 300DPI(dots per inch). Ukoliko klijent ima potrebu za nekim drugim formatom mi ćemo to bez ikakvih problema i dostaviti.

Kako naručiti logotip

Treabete logotip?