Logo dizajn

Prvi dojam možeš postići samo jednom
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Logo dizajn predstavlja vaše vrijednosti,
Ciljeve, Strast I Viziju!

Dopadljiv i profesionalan dizajn logotipa ključni je dio vašeg cjelokupnog korporativnog brendiranja na internetu i izvan interneta. Bez profesionalnog dizajna vašeg logotipa, u svim vašim tekstualnim, grafičkim i marketinškim komadima nedostajat će vrlo važan sastojak koji će se isticati u očima vaših klijenata.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Što je logo i kako ide izrada Logotipa

Profesionalni dizajn logotipa pomaže uspostaviti vezu između firme i potrošača. Služi kao alat za privlačenje prave publike tj. budućih klijenata te jačanje vjernosti i vrijednosti poslovanja. Logotip možete dobiti pomoću naših prilagođenih usluga dizajniranja logotipa tj. naših profesionalnih logotip dizajnera u okviru svog proračuna.

Web Dizajn Net - izrada web stranica

Početak

Klijent objašnjava detalje i koncept projekta. Klijenta pitamo o njegovoj firmi, njegovim idejama, temama i ključnim bojama koje će se koristiti u procesu izrade logotipa. U koliko nemate ideju, nema brige, mi imamo!
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Konceptualizacija

Početni koncepti se kreiraju i dijele sa klijentom na pregled. Klijent odabire dizajn i / ili daje povratne informacije.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Logotip

Nakon prolaska kroz sve faze i povratne informacije, dizajn se konačno lansira i / ili isporučuje prema zahtjevima klijenta.


Originalni DIZAJN

Zašto Trebam Profesionalni Logo Dizajn Servis?
Web Dizajn Net - izrada web stranica
Odgovor je jednostavan, neprofesionalni logo dizajn vodi ka kopiranju tuđih radova ili korištenja tuđih radova za podlogu budućeg dizajna. Kopiranje vodi ka pravnim problemima i tužbama čak i ako neznate ukoliko je vaš logo kopija. Ovakav rasplet može doslovno uništit vaše poslovanje!
Logotip mora biti originalan i unikatan i to bez iznimke. Kada budemo gotovi za izradon klijent će primiti logotip u više formata kao što su PSD, AI, PNG, JPG i to u rezoluciji 300DPI(dots per inch). Ukoliko klijent ima potrebu za nekim drugim formatom mi ćemo to bez ikakvih problema i dostaviti.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Trebate logotip?

Logotip je vizualni identitet svake tvrtke.
Kontaktirajte nas bez obaveze

Spremni za akciju?

Čekamo vas sprmeni za akciju. Izrada kompletnih web rješenja, izrada web stranica, webshop izrada, izrada logotipa, redizajn ... kontaktirajte nas bez obaveze!
Započnimo
Web Dizajn Net - izrada web stranica
+ 385 95 8123 956
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram