Web Dizajn NET - pravila

Web Dizajn i Izrada web stranica

Pravila o korištenju plaćenog materijala

Sadržaj izrađen od strane WebDizajn NET-a za klijenta postaje trajno vlasništvo klijenta te klijent ima svako pravo da radi sa svojim vlasništvom tj. sadržajem što je u njegovom najboljem interesu. Nakon što Klijent podmiri tj. plati izradu sadržaja WebDizajn NET-u, sadržaj postaje klijentovo trajno vlasništvo te WebDizajn NET mema nikakva pravo na isto.

Pravila o privatnosti

Vaša privatnost je za nas vrlo važna. Sukladno tome, razvili smo ovu politiku kako bi razumjeli kako prikupljamo, koristimo osobne podatke. Slijedi pregled naše politike o privatnosti. Kada pristupite web stranici https://www.webdizajn.net, WebDizajn NET će tijekom posjete saznati određene podatke o vama, kako rade sve druge komercijalne web stranice, naša web stranica koristi standardnu tehnologiju koja se naziva “kolačići” (vidi objašnjenje u nastavku) i zapisnike poslužitelja za prikupljanje podataka o tome kako se koristi naša web stranica. Podaci prikupljeni putem kolačića i zapisnika poslužitelja mogu uključivati datum i vrijeme posjeta, pregledane stranice, vrijeme provedeno na našoj web stranici i web stranice posjećene neposredno prije i neposredno nakon vlastitog, kao i vašu IP adresu.

Upotreba kolačića

Kolačić je vrlo mali tekstualni dokument, koji često uključuje anonimni jedinstveni identifikator. Kada posjetite web stranicu, računalo te web stranice traži vaše računalo za dozvolu za pohranu ove datoteke na dijelu vašeg tvrdog diska posebno namijenjenom kolačićima. Svaka web stranica može poslati svoj kolačić vašem pregledniku ako postavke vašeg preglednika to dopuštaju, ali (radi zaštite vaše privatnosti) vaš preglednik dopušta web stranici samo pristup kolačićima koje vam je već poslao, a ne kolačićima koje su vam poslale druge web stranice

IP adrese

IP adrese upotrebljava vaše računalo svaki put kada se povežete s Internetom. Vaša IP adresa je broj koji računala koriste na mreži za identifikaciju vašeg računala. Naš web poslužitelj IP adrese automatski prikuplja kao dio demografskih i profilnih podataka poznatih kao “podaci o prometu”, tako da podaci (poput web stranica koje tražite) mogu biti poslani vama.

Podaci e-pošte

Ako odlučite dopisivati ​​s nama putem e-pošte, možemo zadržati sadržaj vaših poruka e-pošte, zajedno s vašom adresom e-pošte i našim odgovorima. Ovim elektroničkim komunikacijama pružamo iste zaštite koje koristimo u održavanju podataka dobivenih putem interneta, pošte i telefona. Ovo se također odnosi kada se registrirate na našoj web stranici, prijavite se putem bilo kojeg od naših obrazaca pomoću adrese e-pošte ili izvršite kupnju na ovoj web stranici. Za dodatne informacije pogledajte pravila e-pošte u nastavku.

Kako koristimo podatke koje nam dajete?

Općenito govoreći, osobne podatke koristimo za potrebe administriranja naših poslovnih aktivnosti, pružanja korisničkih usluga i stavljanja na raspolaganje ostalih predmeta i usluga našim kupcima i potencijalnim kupcima. WebDizajn NET neće dobiti osobne identifikacijske podatke o vama kada posjetite našu web stranicu, osim ako nam ne odlučite pružiti takve podatke, niti će se takvi podaci prodavati ili na drugi način prenijeti na nevezano treće strane bez odobrenja korisnika u trenutku prikupljanja. , Mi možemo otkriti podatke kada nas na to imaju pravni poslovi, drugim riječima, kad mi, u dobroj vjeri, vjerujemo da to zakon zahtijeva ili radi zaštite naših zakonskih prava.

Kako koristimo podatke koje nam dajete?

Općenito govoreći, osobne podatke koristimo za potrebe administriranja naših poslovnih aktivnosti, pružanja korisničkih usluga i stavljanja na raspolaganje ostalih predmeta i usluga našim kupcima i potencijalnim kupcima. WebDizajn NET neće dobiti osobne identifikacijske podatke o vama kada posjetite našu web stranicu, osim ako nam ne odlučite pružiti takve podatke, niti će se takvi podaci prodavati ili na drugi način prenijeti na nevezano treće strane bez odobrenja korisnika u trenutku prikupljanja. , Mi možemo otkriti podatke kada nas na to imaju pravni poslovi, drugim riječima, kad mi, u dobroj vjeri, vjerujemo da to zakon zahtijeva ili radi zaštite naših zakonskih prava

Pravila e-pošte

Obvezali smo se čuvati vašu adresu e-pošte povjerljivom. Mi ne prodajemo, iznajmljujemo ili iznajmljujemo svoje pretplatničke liste trećim osobama i nećemo ni u kojem trenutku dati vaše osobne podatke bilo kojem trećem pojedincu, vladinoj agenciji ili tvrtki, osim ako je to zakonom strogo obvezno. Vašu ćemo adresu e-pošte koristiti isključivo radi pružanja pravovremenih informacija o WebDizajn NETu. Informacije ćemo slati e-poštom u skladu s važećim saveznim zakonom.

CAN-SPAM sukladnost

U skladu sa Zakonom o CAN-SPAM-u, u svim e-porukama poslanim od naše organizacije jasno će biti navedeno od koga je e-pošta i dati su jasne informacije o tome kako kontaktirati pošiljatelja. Pored toga, sve poruke e-pošte sadržavat će i sažetu informaciju o uklanjanju sebe s našeg popisa za slanje kako ne biste dalje primali e-mail komunikaciju od nas.

Izbor / opt-out

Naša web stranica pruža korisnicima mogućnost odustajanja od primanja komunikacija od nas i naših partnera čitanjem uputa za odjavu koja se nalaze na dnu bilo koje e-pošte koju dobiju od nas u bilo kojem trenutku. Korisnici koji više ne žele primati naše biltene ili promotivne materijale mogu odustati od primanja ovih komunikacija klikom na vezu za odjavu u pretplati.

Korištenje vanjskih veza

https://www.webdizajn.net može sadržavati veze na mnoge druge web stranice. WebDizajn NET ne može jamčiti točnost informacija pronađenih na bilo kojem povezanom mjestu. Veze na ili sa vanjskih web stranica koje nisu u vlasništvu ili pod nadzorom WebDizajn NET-a ne predstavljaju preporuku WebDizajn NET-a ili bilo kojeg od njegovih zaposlenika sponzora tih stranica ili proizvoda ili informacija predstavljenih na njima. Pristupom na ovu web stranicu prihvaćate da ćete biti vezani ovim Uvjetima i odredbama korištenja, svim primjenjivim zakonima i propisima te se slažete da ste odgovorni za poštivanje svih primjenjivih lokalnih zakona. Ako se ne slažete sa bilo kojim od ovih uvjeta, zabranjeno vam je korištenje ili pristup ovoj web stranici. Materijali sadržani na ovom web mjestu zaštićeni su primjenjivim zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.

Prava intelektualnog vlasništva

Sva autorska prava, zaštitni znakovi, patenti i druga prava intelektualnog vlasništva na i na našoj web stranici i sav sadržaj i softver koji se nalaze na web mjestu ostaju isključivo vlasništvo WebDizajn NET-a ili njegovih davatelja licenci. Upotreba naših zaštitnih znakova, sadržaja i intelektualnog vlasništva zabranjena je bez izričitog pismenog pristanka tvrtke WebDizajn NET.

Ne smiješ:

  • Objavite materijal s naše web stranice bez prethodnog pismenog pristanka.
  • Prodaja ili iznajmljivanje materijala s naše web stranice.
  • Reproducirajte, duplicirajte, stvarajte derivate, kopirajte ili na drugi način iskorištavajte materijal na našoj web stranici u bilo koje svrhe.
  • Ponovno distribuirajte bilo koji sadržaj s naše web stranice, uključujući i na drugu web stranicu.

Prihvatljiva upotreba

Slažete se da ćete koristiti našu web stranicu samo u zakonite svrhe i na način koji ne krši prava, ograničava ili sprečava tuđu upotrebu i uživanje u web mjestu. Zabranjeno ponašanje uključuje uznemiravanje ili izazivanje nevolje ili neugodnosti bilo kojem drugom korisniku, prenošenje nepristojnog ili uvredljivog sadržaja ili narušavanje normalnog tijeka dijaloga unutar naše web stranice. Ne smijete koristiti našu web stranicu za slanje neželjenih komercijalnih komunikacija. Ne smijete koristiti sadržaj na našoj web stranici u nikakve marketinške svrhe bez našeg izričitog pismenog pristanka.

Ograničen pristup

U budućnosti ćemo možda trebati ograničiti pristup dijelovima (ili svim) naše web stranice i zadržati puna prava za to. Ako vam u bilo kojem trenutku pružimo korisničko ime i lozinku za pristup ograničenim područjima naše web stranice, morate osigurati da su vaše korisničko ime i lozinka povjerljivi.

Korištenje svjedočenja

U skladu sa smjernicama FTC-a o upotrebi preporuka i izjava u oglašavanju, imajte na umu sljedeće: Svjedočanstva koja se pojavljuju na ovom mjestu zapravo su primljena putem tekstualne, audio ili video prijave. To su pojedinačna iskustva, koja odražavaju iskustva iz stvarnog života onih koji su koristili naše proizvode i / ili usluge na neki način. Rezultati su pojedinačni, a rezultati se razlikuju. Ne tvrdimo da su tipični rezultati. Svjedočanstva nisu nužno reprezentativna za sve one koji će koristiti naše proizvode i / ili usluge. Svjedočanstva prikazana u bilo kojem obliku na ovom mjestu (tekstualni, audio, video ili drugi) reproduciraju se doslovno, osim ispravljanja gramatičkih ili tipkarske pogreške. Neke su možda bile skraćene. Drugim riječima, ne prikazuje se cijela poruka koju je pisac svjedočenja napisao kada je previše dugačka ili se čitava izjava ne čini relevantnom za širu javnost. WebDizajn NET nije odgovoran za bilo koje od mišljenja ili komentara objavljenih na https://www.webdizajn.net. WebDizajn NET nije forum za svjedočenja, ali pruža izjave kao način da kupci podijele svoja iskustva jedni s drugima. Da bi se zaštitili od zlostavljanja, svi se iskazi pojavljuju nakon što ih je pregledalo rukovodstvo WebDizajn NET-a. Web izajn NET ne dijeli mišljenja, stavove ili komentare bilo kakvih svjedočenja na https://www.webdizajn.net – mišljenja su strogo stajališta izvora svjedočenja. Izjave nisu namijenjene tvrdnjama da se naši proizvodi i / ili usluge mogu koristiti za dijagnosticiranje, liječenje, liječenje, ublažavanje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Sve takve tvrdnje, implicitne ili eksplicitne, u bilo kojem obliku ili obliku, nisu klinički testirane ili ocjenjene.

Kako štitimo vaše podatke i sigurnim prijenosom podataka?

E-pošta nije prepoznata kao siguran medij komunikacije. Iz tog razloga tražimo da nam ne šaljete privatne podatke putem e-pošte. Međutim, to je dopušteno, ali na vlastiti rizik. Neke informacije koje možete unijeti na našu web stranicu mogu se sigurno prenositi putem sigurnog medija poznatog kao Sloj sigurnih utičnica ili SSL. Podaci o kreditnoj kartici i ostale osjetljive informacije nikada se ne prenose putem e-pošte. WebDizajn NET može koristiti softverske programe za izradu sažetih statistika koje se koriste u svrhu procjene broja posjetitelja na različitim odjeljcima naše web stranice, koje su informacije od najvećeg interesa i najmanje zanimljive, određivanja tehničkih specifikacija dizajna i utvrđivanja performansi ili problema sustava područja. U svrhu sigurnosti web mjesta i kako bi osigurao da ova usluga ostane dostupna svim korisnicima, WebDizajn NET koristi softverske programe za praćenje mrežnog prometa radi prepoznavanja neovlaštenih pokušaja prijenosa ili izmjene podataka ili na drugi način uzrokuje štetu.

Izjava o odricanju odgovornosti i ograničenje odgovornosti

WebDizajn NET ne daje izjave, jamstva ili jamstva u točnost, valutu ili cjelovitost sadržaja koji sadrži na ovoj web stranici ili na bilo kojim web lokacijama povezanim s ovom stranicom. Svi materijali na ovoj web stranici pružaju se “onakvi kakvi jesu”, bez bilo kakvog izričitog ili podrazumijevanog jamstva bilo koje vrste, uključujući jamstva za prodaju, neinfakciju intelektualnog vlasništva ili podobnost za bilo koju određenu svrhu. WebDIzajn NET ili njegovi zastupnici ili suradnici ni u kojem slučaju ne moraju biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, štetu zbog gubitka dobiti, poslovnog prekida, gubitka informacija, povrede ili smrti) nastale uslijed upotrebe ili nemogućnosti korištenja materijala, čak i ako je WebDIzajn NET obaviješten o mogućnosti takvog gubitka ili oštećenja.

Promjene politike

Pridržavamo pravo izmjene ove politike o privatnosti u bilo kojem trenutku sa ili bez prethodne najave. Međutim, budite sigurni da ako se ubuduće izmijene pravila o privatnosti, nećemo koristiti osobne podatke koje ste nam poslali u skladu s ovim pravilima o privatnosti na način koji je materijalno u neskladu s ovom politikom privatnosti, bez vašeg prethodnog pristanka. Zalažemo se za vođenje poslovanja u skladu s ovim načelima kako bismo osigurali zaštitu i čuvanje povjerljivosti osobnih podataka.