Content Marketing - Ništa Novo

Ovo je jedan od najvećih primjera content marketinga svih vremena. Kladim se da kad čujete content marketing ili “marketing sadržaja” razmišljate o blogovima, Twitteru, Facebooku i viralnim YouTube videozapisima. Ali sadržajni marketing djeluje daleko duže od interneta. Zašto? Jer content marketing odnosi se na pripovijedanje, a ljudi su pričali priče onoliko dugo koliko su mogli govoriti. Naša će pažnja uvijek biti usmjerena na one koji pričaju sjajne priče.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Content Marketing

Content Marketing ili Sadržajni marketing strateški je marketinški pristup usmjeren na stvaranje i distribuciju vrijednih, relevantnih i dosljednih sadržaja kako bi privukli i zadržali jasno definiranu publiku – i, u konačnici, pokrenuli profitabilne akcije kupca ili budućeg klijenta.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

PROIZVOD

Prvi od četiri Ps marketinga je proizvod. Proizvod može biti opipljiva roba ili nematerijalna usluga koja zadovoljava potrebe ili želje potrošača. Bez obzira prodajete li palete i proizvode od drva ili pružate luksuzne smještajne jedinice, neophodno je da imate jasan pogled na to koji je vaš proizvod i što ga čini jedinstvenim prije nego što ga možete uspješno plasirati na tržište.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

CIJENA

Nakon što se utvrdi konkretno razumijevanje ponude proizvoda, možemo početi donositi neke odluke o cijenama. Određivanje cijena utjecati će na profitnu maržu, ponudu, potražnju i marketinšku strategiju. Slični (u konceptu) proizvodi i marke možda će trebati biti drugačije pozicionirani na osnovi različitih cjenovnih bodova, dok razmatranja elastičnosti cijena mogu utjecati na naša dva sljedeća Ps-a.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

PROMOCIJA

Imamo proizvod i cijenu, sad je vrijeme da ga promoviramo. Promocija gleda na brojne načine na koje marketinške agencije šire potrošačke informacije o relevantnim proizvodima i razlikuju određeni proizvod ili uslugu. [Sadrži] elemente kao što su: oglašavanje, odnosi s javnošću, marketing na društvenim mrežama, marketing putem e-pošte, marketing na tražilicama, video marketing i još mnogo toga. Svaka dodirna točka mora biti podržana od dobro postavljenog branda kako bi se uistinu maksimalizirao povrat ulaganja.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

MJESTO

Često ćete čuti trgovce kako govore kako se marketing odnosi na stavljanje pravog proizvoda, u pravoj cijeni, na pravo mjesto, u pravo vrijeme. Tada je najvažnije procijeniti koja su idealna mjesta za pretvaranje potencijalnih klijenata u stvarne klijente. Danas, čak i u situacijama kada se stvarna transakcija ne događa na webu, početno mjesto na kojem su potencijalni klijenti angažirani jest upravo internet.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Znanje Je Važno

Prepustite težak posao nama.
Kontaktirajte nas

Spremni za akciju?

Čekamo vas sprmeni za akciju. Izrada kompletnih web rješenja, izrada web stranica, webshop izrada, izrada logotipa, redizajn ... kontaktirajte nas bez obaveze!
Započnimo
Web Dizajn Net - izrada web stranica
+ 385 95 8123 956
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram