Vaša web stranica Je U Opasnosti.

Ovaj naslov nije napisan kako bih vas pokušao uplašiti, ali to je stvarnost svijeta u kojem živimo. Svakodnevno se hakira ili sruši više od 50 000 web stranica. Da, svaki dan! Ne možete imati mentalitet “to mi se neće dogoditi”. Cijelo vrijeme susrećem tvrtke koje se tako osjećaju. Smatraju da hakeri imaju veću i krupniju “ribu” za prženje i nemaju razloga ciljati baš njihovu web stranicu. To jednostavno nije slučaj. U stvari, 43% cyber zločina je protiv malih poduzeća i firmi.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

BESPLATNO ZA SVE NAŠE KLIJENTE!

Svi naši klijenti dobivaju na poklon godinu dana besplatno sigurnosnu aplikaciju Astra Security u vrijednosti 1428$. Da dobro ste pročitali, jedan mjesec Astra Security naplaćuje 119$ a vi to dobivate potpuno besplatno!
Web Dizajn Net - izrada web stranica
Web Dizajn Net - izrada web stranica

FIREWALL ILI VATRENI ZID

Testiran od strane hakera štiti vašu web stranicu od SQLi, XSS, LFI, RFI, loših botova, neželjene pošte i 100+ prijetnji u stvarnom vremenu. Vatrozid ili firewall je prilagođen za zaštitu od poznatih CVE-ova. Naš inteligentni vatrozid otkriva obrasce posjetitelja na vašoj web stranici i automatski blokira hakere sa zlom namjerom.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

UKLONITE NAPAD SA SAMO JEDNIM KLIKOM

Nudimo skeniranje zlonamjernog softvera na zahtjev koji vam je dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Automatsko svakodnevno skeniranje i mogućnost skeniranja web stranice kad god i onoliko puta koliko želite čini Astra skener zlonamjernog softvera koji morate imati. Također možete pratiti promjene datoteka na vašoj web stranici, a svaka promjena u kodu vaše web stranice zabilježena je u Astri i na raspolaganju vam je za pregled. Štiti i čisti zlonamjerni softver poput pub2srv, japanske neželjene pošte, krađe kreditnih kartica, zlonamjernih preusmjeravanja, Pharma napada itd
Web Dizajn Net - izrada web stranica

REVIZIJA SIGURNOSTI I VATROZID

Iako vatrozid jamči sigurnost web stranice u stvarnom vremenu, Astra-ova procjena sigurnosne revizije osigurava da je već napisani kôd bez grešaka. Naše automatizirano i ručno skeniranje od strane inženjera osigurava otkrivanje svake ranjivosti na vašoj web stranici. To uključuje OWASP i SANS standardne testove. O ranjivostima izvještava se na našoj intuitivnoj nadzornoj ploči gdje vaši programeri mogu izravno komunicirati s našim inženjerima zaštite.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

PEČAT POVJERENJA

Biti siguran vrijedi se pohvaliti! Stavite pečat Astra Security na svoju web stranicu kako biste ponosno pokazali svojim kupcima da vam je stalo do njihove sigurnosti. Studija je otkrila da Astra sigurnosni pečat dovodi do povećanja konverzije za preko 29%. Sigurnosni pečat na sebi sadrži ime vaše domene te je naznačeno kako je vaša web stranice zaštićena os svih vrsta napada.
Web Dizajn Net - izrada web stranica

MI SMO ASTRA SECURITY PARTNER

Zaštita se ne odnosi samo na zaštitu web stranice već i na vaše klijente. Zaštita podataka klijenata je maksimalni prioritet svake velike i poznate firme. Gubitak podataka radi hakiranja može rezultirati da više nitko ne posjeti vašu web stranicu radi straha od gubitka podataka kao što su podaci kreditnih kartica. Svi naši klijenti mogu mirno spavati jer njihove web stranice čuva najbolja web security aplikacija!
Web zaštita

Spremni za akciju?

Čekamo vas sprmeni za akciju. Izrada kompletnih web rješenja, izrada web stranica, webshop izrada, izrada logotipa, redizajn ... kontaktirajte nas bez obaveze!
Započnimo
Web Dizajn Net - izrada web stranica
+ 385 95 8123 956
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram