Mi želimo pomoći ljudima da nauče WordPress

Web Dizajn NET se trudi da pomogne što većem broju ljudi da bolje razumiju WordPress, da ih osnažimo za stvaranje svjetlije budućnosti za sebe, svoju obitelj i zajednicu. To postižemo besplatno dostupnim video materijalima za edukaciju i detaljnim uputama kako pomoći u odabiru pravih alata, a zatim kako te iste alate iskoristiti u potpunosti. WordPress je besplatan alat za izradu web stranica, online trgovina, blogova ...
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Uloženo se mora povratiti višestruko ulagatelju

Web Dizajn NET ima plaćene servise

Web dizajn servis

Izrada web stranica za sve vrste poslovanja, od jednostavnih web stranica pa do kompleksnih web trgovina!

Izrada logotipa

Logo je najvažniji dio svake firme, brenda, proizvod koji vas opisuje i daje karakter! Imamo super iskustva u izradi logotipa!

SEO optimizacija

Optimizacija web stranica te postavljanje web stranica na vrh pretraživanja kod pretraživača kao što je Google!

Oglašavanje

Oglašavanje preko društvenih medija i email-a nije samo izrada jednostavne reklame već kompleksan servis koji povećava prihod naših klijenata!

Zašto web dizajn servis nije besplatan?

Za izradu profesionalne i kompleksne web stranice potrebno je puno znanja i vremena. Izrada slika, logotipa, stvaranje same web stranice, optimizacija ... te naravno minimalno dva "web dizajnera". Za kompleksnu web stranicu koja sadrži i web shop potrebno je i do mjesec dana kako bi se sve izradilo te kako bi sve funkcioniralo savršeno! Eto zato web dizajn nije besplatan, što ne znači da mi nećemo pomagati u učenju i osposobljlavanju nove generacije web dizajnera!
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Recenzija i Oglasna recenzija

DOWNLOAD FROM SHOP

Web Dizajn NET Recenzija je pisana ili video forma kojom se prikazuje, analizira i ocjenjuju WordPress teme i dodaci, sve vezano za web dizajn, SEO, eCommerce, CRM, Client management, podrška ..... Nakon šta pregledamo proizvod izraditi ćemo recenziju u kojoj će biti naglašeno sve, sa svim plusevima i minusima proizvoda

BUY OFFLINE

Web Dizajn NET Oglasna recenzija je slično što i recenzija sa bitnim naglaskom na reklamiranje proizvoda. Oglasna recenzija se bavi sa iznošenjem svih dobrih "strana" proizvoda te za što se može korisit te na koji način možete imati koristi.

Recenzije - besplatne i plaćenje

Naplaćujete li recenzij e proizvoda i kolika je cijena?

Recenzije se ne naplaćuju nikada. Kako bi bili u mogućnosto odraditi kvalitetnu i nepristranu recenziju sve što tražimo je kompletni proizvod na uvid koji želimo recenzirat. Ovisno o proizvodu i njegovoj jednostavnosti ili kompleksnosti tražimo određeno vrijeme kako bi mogli obaviti recenziju. Recenzije su nepristrane i ništa nemože utjecat na našu ocjenu!

Naplaćujete li Oglasnu recenziju i kolika je cijena?

Da, oglasne recenzije se naplaćuju po dogovoru. Naplaćuju se ovisno dali je riječ o pisanoj, video ili video / pisanoj oglasnoj recenziji! Oglasna recenzija obuhvaća svaki djelić proizvoda na način da svaki budući kupac jednostavno poželi kupiti vaš proizvod. Oglasna recenzija ima 35% bolji učinak od oglasa. Naravno da najbolji učinak daje kombinacija oglasne recenzije sa oglašavanjem na društvenim mrežama te email oglašavanjem!
Web Dizajn Net - izrada web stranica

Recenzija ili Oglasna recenzija?

Sve što radimo točno je i naznačeno, recenzija ima oznaku recenzije a oglasna recenziaj ima oznaku oglasa!
Kontaktirajte nas bez obaveze

Spremni za akciju?

Čekamo vas sprmeni za akciju. Izrada kompletnih web rješenja, izrada web stranica, webshop izrada, izrada logotipa, redizajn ... kontaktirajte nas bez obaveze!
Započnimo
Web Dizajn Net - izrada web stranica
+ 385 95 8123 956
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram