Web Dizajn NET Transparentnost

Izjava o namjeni 

Biti transparentan

Mi želimo

pomoći
 ljudima

da nauče WordPress

Web Dizajn NET se trudi da pomogne što većem broju ljudi da bolje razumiju WordPress, da ih osnažimo za stvaranje svjetlije budućnosti za sebe, svoju obitelj i zajednicu. To postižemo besplatno dostupnim video materijalima za edukaciju i detaljnim uputama kako pomoći u odabiru pravih alata, a zatim kako te iste alate iskoristiti u potpunosti. WordPress je besplatan alat za izradu web stranica, online trgovina, blogova … 

Web Dizajn NET ima plaćene servise

Izrada web stranica za sve vrste poslovanja, od jednostavnih web stranica pa do kompleksnih web trgovina!

Logo je najvažniji dio svake firme, brenda, proizvod koji vas opisuje i daje karakter! Imamo super iskustva u izradi logotipa!

Optimizacija web stranica te postavljanje web stranica na vrh pretraživanja kod pretraživača kao što je Google!

Oglašavanje preko društvenih medija i email-a  nije samo izrada jednostavne reklame već kompleksan servis koji povećava prihod naših klijenata!

Plaćeni servis

Uloženo se mora povratiti

višestruko
 ulagatelju

Zašto web dizajn servis nije besplatan?

Za izradu profesionalne i kompleksne web stranice potrebno je puno znanja i vremena. Izrada slika, logotipa, stvaranje same web stranice, optimizacija … te naravno minimalno dva “web dizajnera”. Za kompleksnu web stranicu koja sadrži i web shop potrebno je i do mjesec dana kako bi se sve izradilo te kako bi sve funkcioniralo savršeno! Eto zato web dizajn nije besplatan, što ne znači da mi nećemo pomagati u učenju i osposobljlavanju nove generacije web dizajnera! 

Web Dizajn | Izrada Web Stranica

Recenzija i Oglasna recenzija

Web Dizajn NET Recenzija je pisana ili video forma kojom se prikazuje, analizira i ocjenjuju WordPress teme i dodaci, sve vezano za web dizajn(npr. software-i za web i grafički dizajn), proizvodi koji poboljšavaju marketing, SEO, HR, eCommerce, CRM, Client management, podrška ….. Nakon šta pregledamo proizvod izraditi ćemo recenziju u kojoj će biti naglašeno sve, sa svim plusevima i minusima proizvoda,

Web Dizajn NET Oglasna recenzija je slično što i recenzija sa bitnim naglaskom na reklamiranje proizvoda. Oglasna recenzija se bavi sa iznošenjem svih dobrih “strana” proizvoda te za što se može korisit te na koji način možete imati koristi.

Recenzije se ne naplaćuju nikada. Kako bi bili u mogućnosto odraditi kvalitetnu i nepristranu recenziju sve što tražimo je kompletni proizvod na uvid koji želimo recenzirat. Ovisno o proizvodu i njegovoj jednostavnosti ili kompleksnosti tražimo određeno vrijeme kako bi mogli obaviti recenziju. Recenzije su nepristrane i ništa nemože utjecat na našu ocjenu!

Biti transparentan

Naplaćujete li

recenzije
 proizvoda

i kolika je cijena?

Biti transparentan

Naplaćujete li

Oglasnu recenziju

i kolika je cijena?

Da, oglasne recenzije se naplaćuju po dogovoru.  Naplaćuju se ovisno dali je riječ o pisanoj, video ili video / pisanoj  oglasnoj recenziji! Oglasna recenzija obuhvaća svaki djelić proizvoda na način da svaki budući kupac jednostavno poželi kupiti vaš proizvod. Oglasna recenzija ima 35% bolji učinak od oglasa. Naravno da najbolji učinak daje kombinacija oglasne recenzije sa oglašavanjem na društvenim mrežama te email oglašavanjem!

Izrada web stranica i Web Dizajn

Recenzija ili Oglasna recenzija?

Sve što radimo točno je i naznačeno, recenzija ima oznaku recenzije a oglasna recenziaj ima oznaku oglasa!

Web Dizajn i Izrada web stranica