Izradite kanal na

Youtube

Ciljajte svoje najvrjednije kupce s najučinkovitijom porukom pomoću videooglašavanja na YouTubeu

Izrada web stranica i Web Dizajn

Youtube

Holywood u  vašoj kući

Ako želite ući u video marketing, nema boljeg kanala od YouTube-a. Oni su druga najposjećenija web stranica na cijelom Internetu, s više od milijardu korisnika, gotovo da i nemaju konkurenta, a potrošači sve više vremena troše gledajući videozapise na mreži.

Postignite stabilan rast kroz prilagođenu YouTube oglašavačku kampanju. Youtube reklame garantiraju uspjeh i rast!

Marketing i reklame

Izrada kampanja za  Youtube

Sama bit Youtube mreže nije postavljanje video sadržaja. Ovo su samo od nekih djelova koje ćemo odraditi kako bi vaš video bio što popularniji:

Web Dizajn | Izrada Web Stranica
Istraživanje marketinga

Vrlo dobro razumijemo važnost marketinških istraživanja za posao jer pruža ishod da se suvremeni koncept marketinga vrti oko kupca. Kao agencija za video marketing provodimo duboka marketinška istraživanja za svoje klijente kako bismo im pomogli da se bolje reklamiraju u postizanju zacrtanih ciljeva svog poslovanja.

Web Dizajn | Izrada Web Stranica
Istraživanje konkurencije

Prije nego što započnete s oglašavanjem na bilo kojoj platformi za video marketing, važno je istraživačima konkurentima. Istražujući sve njihove strategije, slabosti i ciljeve, možemo učinkovito raditi implementirajući besprijekornu strategiju video oglašavanja za video marketing što će zasigurno imati koristi od vašeg poslovanja privlačenjem više kupaca prema vašem proizvodu.

Web Dizajn | Izrada Web Stranica
Istraživanje ključnih riječi

Istraživanje ključnih riječi pomaže u analizi ključnih riječi koje su najrelevantnije za oglasnu kampanju. Natjecanje između dvije ili više relevantnih ključnih riječi može se mjeriti na najprecizniji način istraživanjem ključnih riječi. Kao agencija za PPC, ona nam pomaže izbjeći nepotrebne ključne riječi i uštedjeti vrijeme i novac klijentima.

Web Dizajn | Izrada Web Stranica
Optimizacija Meta Tags

Optimizacija metaoznaka pomaže u postizanju većeg broja pregleda i pretplatnika na videozapise. Znamo važnost optimizacije metaoznaka i osiguravamo njezinu implementaciju na videozapisima. Pomaže u poboljšanju prometa na YouTube kanalu ili web lokaciji. Povećanim prometom na web stranici možete postići ciljani cilj svog poslovanja.

Web Dizajn | Izrada Web Stranica
Optimizacija kampanje

Optimizacija kampanje ključ je za pretvaranje strategije u moćan marketinški stroj. kao, youtube agencija za video marketing, mi pazimo na svaku kampanju i uložimo potrebne promjene ako to zahtijevaju. Razumijemo da je dobro optimizirana kampanja veoma potrebna za posao jer pomaže u postizanju velike dobiti.

Web Dizajn | Izrada Web Stranica
Nadgledanje kampanje

Naš je cilj uspješna vođenja kampanje i da bismo to ispunili osiguravamo redovito provjeravanje napretka kako bismo svakodnevno nadgledali rezultate kampanje. Nadgledanje kampanje vršit će naše iskusno osoblje kako bi shvatilo čak i malu promjenu i poduzelo odgovarajuće radnje kako bi marketing napredovao na pravom putu.

Izrada reklame

Youtube  oglašavanje

Uz Youtube radimo reklame za Vimeo i Dailymotion platforme!